Dominique Strauss-Kahn, fostul director general al Fondului Monetar International (FMI), va sesiza justitia contra utilizarii initialelor sale de proxenetul Dominique Alderweireld, supranumit "Dodo la Saumure", care a decis ca noul sau bordel din Belgia sa se numeasca "DSK", informeaza AFP.

Aceasta informatie a fost data publicitatii intr-un comunicat de presa emis de avocatii lui Dominique Strauss-Kahn, scrie Mediafax.

Inaugurarea stabilimentului "DSK" - al carui nume ar veni de fapt, potrivit patronului sau, de la "Dodo Sex Klub" - este prevazuta pentru miercuri, in orasul belgian Blaton, aflat in apropiere de frontiera franceza.

Anuntand saptamana trecuta deschiderea acestui bordel, al cincilea pe care il detine in Belgia, proxenetul francez a spus ca utilizarea acestui nume este "o ironie" si o buna reclama.

Bordelul "DSK", care va avea drept angajati "sapte fete si un transsexual", este "o casa de toleranta care va avea o masa de dans si mai multe camere", a adaugat Dodo la Saumure.

Proxenetul francez intentioneaza sa deschida un al saselea stabiliment in Belgia, "Carlton Club", al carui nume face aluzie la un celebru caz de proxenetism din Franta, denumit "Afacerea Carlton din Lille".

In acel caz, in care urmeaza sa fie judecat, Dodo la Saumure, un francez in varsta de 64 de ani care s-a stabilit in Belgia, a negat intotdeauna ca i-ar fi furnizat prostituate lui Dominique Strauss-Kahn. Procesul se va judeca in acest an in Franta.

DSK a fost arestat pe 14 mai 2011 si a fost acuzat de agresiune sexuala, la New York, intr-un moment in era considerat principalul favorit al stangii la alegerile prezidentiale din 2012 din Franta, castigate in cele din urma de socialistul François Hollande. Cercetarile penale au fost abandonate pe 23 august 2011, din cauza dubiilor care planau asupra credibilitatii presupusei victime a lui DSK, o camerista dintr-un hotel newyorkez.

Procedura civila din Statele Unite s-a incheiat un an si jumatate mai tarziu, pe 10 decembrie 2012, odata cu semnarea unui acord financiar secret.

Citeste si "Ce risca Strauss-Khan daca va fi condamnat pentru proxenetism".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri