Tensiunile din estul tarii sunt la cel mai inalt nivel de la inceputul acestui conflict. In acest moment Ucraina se afla in plin razboi civil, declarat de guvernul interimar saptamana trecuta, atunci cand au admis ca nu mai controleaza institutiile publice din estul tarii.

Cu autoritatile separatiste ocupand cladiri publice de la o ora la alta, incidente violente in orasul de la tarmul Marii Negre, Odessa, si una dintre cele mai intese zile din conflictul recent in capitala de facto a separatistilor, Slaviansk, ziarul „Adevarul“ va relateaza din prima linie, despre ultimele miscari de trupe, marturii ale celor implicati in atacurile de ieri, opinia localnicilor despre alegerile regionale, dar si despre viata de zi cu zi a oamenilor obisnuiti intr-un oras aflat sub asediu.

Dimineata zilei de luni, 5 mai, a inceput ca orice zi obisnuita pentru locuitorii Slavianskului. Incercand din rasputeri sa pastreze aparentele unui oras normal, magazinele s-au deschis, bancile functionau si traficul, controlat strict de filtrele separatiste, se desfasura in conditii normale.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Proteste in Kiev/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri