Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ironizat criticile omologului sau american, Barack Obama, fata de situatia din Ucraina, contestand rolul acestuia si afirmand ca, "daca vrea sa ii judece pe altii, trebuia sa se fi facut judecator".

Intrebat de un corespondent al NBC News, la Formul economic de la Sankt-Petersburg, cum reactioneaza la acuzatiile lui Barack Obama privind implicarea Moscovei in violentele din Ucraina, Putin a raspuns: "Cine este el sa judece, serios?! Daca vrea sa judece oamenii, de ce nu si-a gasit un loc de munca la vreo instanta judiciara?", noteaza Mediafax.

Pe de alta parte, Putin a avut un ton conciliant fata de situatia din Ucraina, oferind asigurari ca va respecta alegerea ucrainenilor in scrutinul prezidential programat duminica. Insa, atitudinea lui Putin s-a schimbat cand a venit vorba de Statele Unite, liderul de la Kremlin acuzand Washingtonul de alimentarea violentelor in Ucraina si de agravarea problemelor economice la nivel global.

Conform NBC News, cel putin 40 de persoane au murit in ultimele 48 de ore in confruntarile militare dintre militii proruse si serviciile de securitate, in estul Ucrainei. Washingtonul sustine ca violentele sunt stimulate de Moscova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri