Top-modelul german, care are o relatie cu dealerul de arta Vito Schnabel si are patru copii din relatii anterioare - Leni, in varsta de 10 ani, Henri, in varsta de opt ani, Johan, in varsta de sapte ani, si Lou, in varsta de patru ani -, si-a scos la vanzare proprietatea in stil italian din Brentwood, California, in aceasta saptamana, relateaza Mediafax.

Proprietatea are opt dormitoare, 10 bai, o gradina de trandafiri, piscina, o casuta amenajata ca spatiu de joaca pentru copii si vedere la ocean.
Heidi Klum, care a cumparat proprietatea in 2010 alaturi de cel de-al treilea sot al ei, cantaretul Seal, pentru suma de 14 milioane de dolari, a admis ca este inca indragostita de aceasta proprietate. "Uneori stau in gradina, imi savurez cafeaua, admir Pacificul si simt ca este un colt de Rai", a scris vedeta pe site-ul pe care a fost publicat anuntul de vanzare a resedintei.

Heidi Klum, devenita celebra si pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a obtinut in perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai multi ani in primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine platite manechine din lume. In 2012, editorii revistei nu au mai luat-o in considerare in realizarea topului, pentru ca au fost de parere ca Heidi Klum a devenit "mai mult o femeie de afaceri si o celebritate multimedia decat un model".

Recent, Heidi Klum a devenit membra in juriul emisiunii-concurs "America's Got Talent", produsa de postul de televiziune american NBC.
Heidi Klum a fost casatorita cu cantaretul Seal, de care a divortat in 2012, dupa sapte ani de casnicie. In luna ianuarie, Heidi Klum s-a despartit de iubitul ei, bodyguardul Martin Kirsten, dupa o relatie care a durat aproximativ un an si jumatate.