Un cetatean roman a fost impuscat mortal, marti seara, de un politist, in timpul unui control de identitate in Montgeron, o comuna franceza situata la distanta de 19 kilometri sud-est de Paris, relateaza cotidianul francez Le Figaro, citat de Mediafax.

Marti seara, in jurul orei 19.00 (20.00, ora Romaniei), trei barbati "in stare de ebrietate si destul de enervati au cauzat neplaceri" pe o strada din Montgeron, a declarat o sursa apropiata anchetei. La fata locului s-au deplasat politisti municipali, dar luand in considerare agresivitatea celor trei barbati, a fost chemata o echipa a politiei nationale.

Doi dintre barbati au acceptat sa se supuna instructiunilor politiei, insa al treilea a refuzat. Potrivit primelor elemente ale anchetei, el s-a indreptat amenintator catre un politist, "tinand in mana o sticla sparta", a precizat sursa citata, adaugand ca politistul l-a impuscat pe acest barbat.

Victima, un cetatean roman, in varsta de 42 de ani, rezident in Franta, a decedat pe loc. Ceilalti doi barbati au fost retinuti si plasati sub arest. Inspectia generala a politiei nationale (IGPN) a fost sesizata. Potrivit insa cotidianului Le Parisien, incidentul a avut loc in jurul orei 20.00 (21.00, ora Romaniei), iar romanul impuscat de politist avea 41 de ani.

Sursa foto: sxc.hu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri