Jameson Witty va petrece o jumatate de an dupa gratii dupa ce el si complicele sau, Anthony Edward Janow, in varsta de 26, nu au contestat acuzatiile care le-au fost aduse. Cei doi tineri au fost surprinsi pe camerele de filmare in timp ce tarau parti furate din automobilul avariat Porsche Carrera, in care a murit Paul Walker. Furtul s-a produs in timp ce masina se afla intr-un camion de tractare, care a oprit la culoarea rosie a semaforului.

Este de asteptat ca si Anthony Edward Janow sa primeasca o condamnare similara in octombrie, cand va fi judecat cazul sau. Actorul american Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious", a murit, pe 30 noiembrie 2013, intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California, potrivit Mediafax.

Paul Walker se afla ca pasager intr-un Porsche GT Carrera, atunci cand prietenul sau Roger Rodas a pierdut controlul masinii. Automobilul s-a ciocnit de un stalp si de un copac, iar apoi a luat foc si a explodat. Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".

Citeste si:

Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista "Zona de pericol/ Brick Mansions", care a fost lansat in acest an.