O insula din largul Scotiei a oprit alimentarea cu apa s-a oprit automat, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce numerosi locuitori au dat curs provocarii Ice Bucket, relateaza Mediafax, care citeaza DailyMail.

Cererea de apa a crescut fulminant pe insula Colonsay, care are 135 de locuitori, in momentul in care frenezia Ice Bucket a cuprins arhipelagul Inner Hebridean, din care face parte insula. Alimentarea cu apa se opreste automat din cauza implementarii unui sistem care previne risipa acestei resurse pe insula."Provocarea s-a raspandit pe insula ca focul. A atins punctul culminant duminica seara", a declarat un locuitor in varsta de 60 de ani.

Un purtator de cuvant al Scottish Water a declarat ca apa a fost oprita la sfarsitul saptamanii, dar a adaugat ca locuitorii se pot folosi de rezervele stocate pe insula. Ice Bucket Challenge presupune turnearea unei galeti cu gheata in cap inainte ca participantul sa nominalizeze o alta persoana care sa dea curs provocarii. In Marea Britanie, oamenii participa la aceasta campanie pentru a sprijini Asociata pentru boli neuromotorii. Aceasta s-a extins la nivel mondial gratie retelelor de socializare in ultimele doua luni.

Sursa foto: captura YouTube


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Majoritatea scotienilor ar vota pentru independenta de Marea Britanie