Cho Hyun-ah, vicepresedinta executiva a companiei sud-coreene conduse de catre familia sa, a cerut inlocuirea sefului personalului de la bord cu cateva minute inainte de decolarea de la New York, in timp ce avionul rula deja pe pista, a anuntat Korean Air. Ea s-a suparat deoarece a fost servita cu nuci Macadamia pe care nu le-a cerut si care, pe deasupra, nu i-au fost aduse intr-un bol, ci in ambalaj, scrie Mediafax.

Ea a considerat ca este vorba despre o nerespectare de catre seful de cabina a recomandarilor referitoare la serviciul general la bord si, ca atare, despre o potentiala amenintare la adresa securitatii celor 250 de pasageri. Avionul a revenit la terminal pentru a-l debarca pe seful de cabina, dupa care si-a reluat decolarea si a ajuns la destinatie cu 11 minute intarziere, potrivit Korean Air.

Ministerul sud-coreean al Transporturilor a anuntat ca a deschis o ancheta. Un oficial de la minister a declarat pentru AFP, sub protectia anonimatului, ca modul in care s-a comportat Cho Hyun-ah a fost "total nepotrivit".

Sursa foto: Avion Korean Air/Shutterstock.com