Cel putin noua persoane au fost ucise intr-un atac armat comis marti dupa-amiaza intr-un restaurant dintr-un oras situat in sud-estul Cehiei, anunta autoritatile locale, citate de Sky News.

UPDATE [18.04]: Criminalul a omorat opt persoane, dupa care s-a sinucis. Ministrul ceh de Interne, Milan Chovanec, a confirmat incidentul, fara a oferi informatii despre numarul victimelor.

Potrivit informatiilor preliminare, incidentul nu are caracter terorist, dar autoritatile vor stabili mobilul crimelor. Primarul din Uhersky Brod a declarat ca autorul atacului este un localnic in varsta de aproximativ 60 de ani.

Un barbat a deschis focul, marti la pranz, intr-un restaurant din orasul ceh Uhersky Brod, situat in sud-estul Cehiei, la 300 de kilometri de Praga. Criminalul a omorat opt persoane, dupa care s-a sinucis. Ministrul ceh de Interne, Milan Chovanec, a confirmat incidentul, fara a oferi informatii despre numarul victimelor, arata Mediafax.

Potrivit martorilor, atacatorul ar fi tras peste 20 de focuri. O persoana care a stat ascunsa in timpul atacului a declarat pentru o televiziune ceha ca in jur de 20 de persoane se aflau in restaurant in acel moment.

Sursa foto: Barbat cu pistol / Shutterstock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri