Unde crezi ca este ideal sa traiesti? Desi nu se afla in topul tarilor cu cea mai inalta calitate a vietii, Romania sta destul de bine la acest capitol, chiar mai bine decat alte cateva tari din jur. Iata deci cum arata harta calitatii vietii in lume.

Elvetia, Danemarca, Germania, Finlanda, Suedia, Arabia Saudita, Oman, Australia, Norvegia si SUA au, in aceasta ordine (de la 1-Elvetia la 10-Sua), cea mai buna calitate a vietii, dupa urmatorii factori: siguranta, sistemul de sanatate, preturi de consum, putere de cumparare, trafic si conditiile in trafic, poluare si pretul pe proprietate raportat la venituri, arata un index realizat de cea mai larga baza de date, Numbeo.com.

Chiar daca Romania nu se afla in top, a obtinut un scor intre 90 si 120, pentru criteriile de mai sus, ceea ce o plaseaza la mijlocul clasamentului.

Courtesy of MoveHub: Quality of Life Around the World

Living Costs World Map

Sursa foto: Oameni fericiti/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri