Li Keqiang - Premierul Chinei

“Li Keqiang, premierul Chinei, a infruntat vantul pentru a coordona de la fata locului operatiunile de salvare a persoanelor dintr-un vas rasturnat in dimineata zilei de 3 iunie. Li a dat instructiuni salvatorilor despre cum sa isi faca treaba mai bine”, scrie siteul guvernului Chinez. Incidentul s-a soldat cu peste 430 de morti.

Foto: gov.cn

Vladimir Putin - Presedintele Rusiei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, participa la o receptie ce marcheaza 1.000 de ani de la decesul Sfantului Vladimir. La receptie au fost prezenti lideri politici si reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe din Rusia.

Foto: kremlin.ru

Barack Obama, presedintele SUA

Cetatenii kenyeni s-au ingramadit sa il intampine pe presedintele SUA, Barack Obama. Acesta a vizitat in iulie Kenya, unde si-a intalnit sora si bunica vitrega.

Citeste si:

Foto: whitehouse.gov

David Cameron - premierul Marii Britanii

David Cameron, premierul Marii Britanii, viziteaza gradina zoologica din Chester in timpul recentelor lucrari pentru extinderea acesteia.

David Cameron viziteaza Neasden Temple, templu hindus din Londra construit doar prin metode si cu materiale traditionale.

Foto: Facebook/David Cameron

Francois Hollande - Presedintele Frantei

Presedintele francez Francois Hollande a efectuat o vizita surpriza la scoala 42, specializata in informatica. Supriza a fost atat de mare incat unii elevi inca dormeau pe holurile special amenajate (foto sus). Fotografia a fost ulterior scoasa de pe siteul administratiei prezidentiale franceza insa Huffington Post a pastrat o copie.