Scandal urias in Rusia dupa ce purtatorul de cuvant al presedintelui Vladimir Putin a fost fotografiat purtand un ceas foarte scump – de 600.000 de dolari. Poza a fost facuta la nunta lui Dmitri Peskov cu fosta campioana olimpica la patinaj, Tatiana Navka. Dupa ce a pornit scandalul, acesta a explicat: ceasul, primit de la sotia sa, a fost cadou de nunta, scrie Digi24.

Ceasul care a provocat discordie in Rusia este un Richard Mille, editie limitata, al carui pret este de 620.000 de dolari. Purtatorul de cuvant al presedintelui Vladimir Putin a fost vazut purtand aceasta bijuterie la nunta. Imediat ce poza a ajuns in presa, opozitia i-a cerut lui Dmitry Peskov sa explice de unde a avut bani pentru ceas in conditiile in care salariul sau este de 146.000 de dolari pe an.

„Ceasul este, intr-adevar, foarte scump. Dar costa mult mai putin decat au spus unii oameni. Nu am voie sa port darul de nunta de la sotia mea? Nu e treaba nimanui de unde a avut bani", a spus purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin atunci cand scandalul a luat amploare in presa, potrivit Washington Post. Presa a descoperit ca Dmitri Peskov avea ceasul de cel putin 15 saptamani, dupa ce obiectul a fost reperat intr-o poza postata de fiica sa pe o retea de socializare.

Nu este prima oara cand presa remarca gustul pentru lux al politicienilor de la Moscova si nu este primul scandal de acest fel. Acum trei ani, mai multi jurnalisti au descoperit ca poze ale conducatorului bisericii ortodoxe ruse au fost editate pentru ca un ceas Breguet in valoare de peste 30.000 de dolari sa fie sters de la mana Patriarhului Kirill. Vina a fost data atunci pe serviciul de presa care ar fi comis o eroare regretabila.

Sursa foto: Dmitry Peskov/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri