Trump a incercat astfel sa limiteze consecintele negative ale afirmatiilor pe care le-a facut vineri, intr-un interviu pentru CNN, cand a sugerat ca jurnalista de la Fox News se afla in perioada menstruatiei. In timpul dezbaterii, Kelly l-a luat pe Trump la intrebari despre unele afirmatii misogine pe care le-a facut in trecut, scrie Mediafax.

Aceste comentarii ale magnatului l-au determinat pe Erick Erickson, redactorul-sef al blogului conservator RedState.com, sa-i retraga lui Trump invitatia la reuniunea unor activisti de baza, iar pe principalul consilier politic al candidatului miliardar sa se retraga din campanie. "Ma refeream la nas, urechi", a declarat Trump pentru emisiunea "This Week" de la postul ABC News. "Sunt niste afirmatii foarte obisnuite. Si numai un pervers s-ar gandi la ce au spus oamenii. Unii oameni au spus ca doar un pervers ar gandi asa", a subliniat el.

Kelly l-a intrebat pe Trump ce a vrut sa spuna folosind cuvinte ca "porci grasi, caini, natangi si animale dezgustatoare". Intrebarea l-a infuriat pe Trump, care a scris ulterior, intr-un mesaj postat pe Twitter, ca Kelly "nu este prea buna sau profesionista". Insa din cauza comentariului de vineri i-a fost retrasa invitatia la conferinta conservatoare. "Puteai sa vezi cum ii iesea sange din ochi. Sange iesind din ea de oriunde", a declarat Trump vineri pentru CNN.

Citeste si:

Erick Erickson de la RedState.com, gazda unui eveniment conservator care dureaza doua zile, la Atlanta, a declarat sambata ca aceasta afirmatie a lui Trump "intrece masura" si i-a interzis sa participe la eveniment.

Trump, un magnat in domeniul imobiliar si favoritul Partidului Republican in vederea alegerilor prezidentiale americane din 2016, a declarat ca a avut relatii bune de lucru cu femei si ca afirmatia sa nu ar fi trebuit sa fie interpretata ca atat de ofensatoare. "Am multe (directoare) executive care sunt femei. Fac o treaba fenomenala", a declarat el duminica pentru ABC News.

Sursa foto: Donald Trump/Shutterstock