Politia a gasit cel putin 18 imigranti sirieni - dintre care zece erau raniti - langa autostrada, in noaptea de joi spre vineri. Acestia probabil se aflau in camioneta la momentul accidentului, in timp ce vehiculul se indrepta catre Budapesta, se arata in comunicat, potrivit Mediafax.

Cei zece sirieni raniti au fost condusi la spital, pentru a primi ingrijiri. Presa scrie ca soferul roman a fost arestat. Valul de refugiati care se indreapta catre Ungaria continua - in pofida gardului pe care autoritatile unguresti il ridica pe cei 175 de kilometri de frontiera cu Serbia.
Problema este deosebit de ingrijoratoare pentru Ungaria - care a devenit de facto al doilea punct de intrare a imigrantilor in UE, dupa Grecia. Budapesta a inregistrat a treia zi consecutiv un numar-record de imigranti - 3.241 - joi.

Europa se confrunta cea mai importanta criza a refugiatilor de la al Doilea Razboi Mondial incoace. Este vorba despre oameni care fug din calea unor conflicte sau a saraciei din tari din Orientul Mijlociu, Africa si Asia.

Sursa foto: Imigranti/Shutterstock