Presedintele rus Vladimir Putin a dispus sanctiuni impotriva Turciei, inclusiv un embargo asupra anumitor bunuri si interzicerea prelungirii contractelor de munca ale turcilor care lucreaza in Rusia, relateaza AP in pagina electronica.

Decretul a fost publicat sambata pe site-ul Kremlinului, dupa ce Turcia a doborat un avion rus de razboi, scrie Mediafax.

In document nu se precizeaza ce bunuri sunt vizate de embargo si nu sunt oferite detalii. Este dispusa, de asemenea, incetarea zborurilor charter din Rusia in Turcia si vanzarea de pachete de vacanta care includ sejururi in Turcia.

Putin, "pe deplin mobilizat" sa lupte impotriva Turciei

Vladimir Putin este pe deplin mobilizat sa lupte impotriva a ceea Kremlinul considera o amenintare fara precedent din partea Turciei, in urma doborarii unui avion rus de razboi de catre un avion turc de tip F-16, relateaza Reuters online.

In declaratii care subliniaza cat de furios este in continuare Kremlinul din cauza incidentului, Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al lui Putin, a catalogat comportamentul fortelor aeriene turce drept o "nebunie absoluta" si a apreciat ca modul in care Ankara a gestionat ulterior criza ii aminteste de "teatrul absurdului".

"Nimeni nu are dreptul sa doboare, ca un tradator, un avion rus pe la spate", a declarat Peskov pentru emisiunea "Stirile de sambata", catalogand probele prin care turcii au vrut sa arate ca bombardierul rus de tip Su-24 a incalcat spatiul aerian al Turciei drept "desena animate".

Sursa foto: Vladimir Putin / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri