Aeroport din Suedia, evacuat dupa descoperirea unei pudre explozive in bagajul unei batrane

Aeroportul Stockholm-Skavsta a fost evacuat partial, dupa descoperirea unei pudre explozive in bagajul unei batrane, in timpul controlului de securitate, a anuntat politia suedeza, citata de Daily Mail in editia online.

O echipa de genisti a fost trimisa de la Stockholm la aeroportul situat la aproximativ 100 de kilometri de capitala suedeza, pentru a verifica bagajul suspect, informeaza Mediafax.

"Zona de bagaje si terminalul de plecari au fost evacuate, ceea ce a afectat decolarile, dar nu si aterizarile", a declarat ofiterul de politie Roland Lindkvist. Pe site-ul aeroportului a fost publicat un comunicat care informa ca terminalul de plecari a fost inchis temporar, "din cauza unui posibil obiect suspect".

"Bagajul respectiv apartine unei femei in varsta, iar aceasta coopereaza cu noi. Ea spune ca nu stie cum a ajuns pudra in bagajul sau", a precizat Lindqvist.

Aeroportul Skavsta este al cincilea ca marime din Suedia si deserveste in special companiile low-cost si cele care transporta marfa, fiind tranzitat de aproximativ 2,5 milioane de pasageri pe an.

Citeste si:
Bătrână aflată în izolare, cercetată penal după ce a ieșit să ia...
Bătrână aflată în izolare,...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: Monika Wisniewska/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri