Personal as fi mult mai inclinat sa votez pentru Brexit, exista o multime de motive legate de birocratie. Dar eu nu sunt un cetatean britanic. Asta este doar opinia mea”, a precizat Trump, potrivit News.ro.

De asemenea, republicanul a explicat ca i-ar placea sa aiba relatii bune la nivel international cu premierul David Cameron, daca va castiga alegerile prezidentiale din noiembrie. Anterior, Cameron a criticat propunerea miliardarului de a interzice accesul musulmanilor pe teritoriul Statelor Unite, sustinand ca o asemenea politica este prosteasca si gresita.

Nu este prima declaratie a lui Donald Trump cu privire la Brexit. In luna mai, prezidentiabilul republican a declarat ca Marea Britanie s-ar descurca mai bine fara statele din blocul comunitar, afectate de un aflux de migranti.

Citeste si:

Trump va vizita Marea Britanie chiar in ziua referendumului. Miliardarul detine mai multe proprietati, inclusiv doua terenuri de golf, in Scotia, de unde este originara si mama sa.

Mai mult, republicanul a declarat ca vrea sa imbunatateasca comertul dintre Statele Unite si China si sa colaboreze cu Rusia pentru a invinge Statul Islamic.

Sursa foto: Donaldjtrump.com