"Sunt inca in viata, ha!", a declarat regina Elizabeth a II-a in prima aparitie publica de dupa decizia britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana, relateaza AFP, citat de News.ro.

Suverana britanica a facut aceasta gluma luni, dupa o saptamana extrem de agitata in Marea Britanie, in cadrul unei vizite de doua zile in Irlanda de Nord.

"Buna ziua. Ce mai faceti?", a intrebat-o vicepremierul Irlandei de Nord Martin McGuinness, intinzand mana catre monarh in fata camerelor de luat vederi.

"Sunt inca in viata, ha!", a spus in gluma regina, care a implinit varsta de 90 de ani in aprilie.

"Am fost foarte ocupata, s-au intamplat multe lucruri", a adaugat ea.

Spre deosebire de referendumul din 2014 pe tema independentei Scotiei, Elizabeth a II-a nu a comentat in mod oficial rezultatul consultarii de joi care a deschis Marii Britanii calea unui Brexit.

Martin McGuinness, un fost conducator al Armatei Republicane Irlandeze (IRA), a refuzat sa comenteze pe marginea discutiilor pe care le-a purtat cu regina. "Am vorbit despre multe lucruri, dar nu va voi spune despre ce" am discutat, a declarat el.

Sursa foto: Shaun Jeffers / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri