"Vrea cineva sa-mi cumpere milele acumulate din zborurile cu Malaysia Airlines?", a fost mesajul prin care acesta si-a atras mai multe critici din partea celor care i-au raspuns, potrivit Mashable.

Mai mult, acesta i-a ironizat pe cei care i-au criticat mesajul prin cuvinte care pot fi traduce prin "cretini" sau "lasi".

"Este mult prea devreme pentru o gluma de acest fel", "Nu e cool, nu e amuzant, domnule Jason Biggs", au fost cateva dintre raspunsurile primite de actorul in varsta de 36 de ani.

Malaysia Airlines este, aparent, o linie aeriana EXCELENTA. Va fi greu sa-si revina

Acesta a continuat seria de mesaje si le-a raspuns celor care nu au fost de acord cu postarea sa. "Ideea ca nu am empatie pentru victime sau familiile lor pentru ca am facut o gluma este absolut ridicola. Stiti asta, nu?", a spus Jason Biggs, care, intr-o alta postare, a ironizat compania aeriana. "Este trist pentru victime si familiile lor, evident. Dar Malaysia Airlines este, aparent, o linie aeriana EXCELENTA. Va fi greu sa-si revina", spune Jason Biggs intr-un alt mesaj postat pe reteaua de socializare.

Sursa foto: Jason Biggs/ Shutterstock