Mediile sociale au fost invadate de mesaje din partea prietenilor si rudelor celor care au fost la bordul avionului Malaysia Airlines care s-a prabusit joi seara in Ucraina. Una dintre insotitoarele de zbor care lucreaza pentru compania malaysiana si-a pierdut cea mai buna prietena, pe care a condus-o la aeroport pentru a se imbarca in avion, iar o femeie care a ratat zborul se afla in stare de soc.

Una dintre insotitoarele de zbor care lucreaza pentru Malaysia Airlines, Carlmen Low Kar Marn, a pierdut patru prieteni din randul echipajului care se afla la bord cand avionul s-a prabusit. Printre acestia era si cea mai buna prietena a ei, Shazana Salleh, potrivit CNN.

Toti cei 15 membri ai echipajului Malaysia Airlines erau de nationalitate malaysiana, potrivit oficialilor. Carlmen Low Kar Marn si-a condus prietena la aeroport si i-a trimis un mesaj pentru a-i spune ca are o surpriza pentru ea cand se intoarce.

Incerc sa ii dau mesaje, insa nu imi raspunde

"Am dus-o la aeroport si i-am spus ca o astept sa se intoarca, insa nu s-a mai intors", a declarat ea pentru CNN. "Sper ca este o farsa. Incerc sa ii dau mesaje, insa nu imi raspunde", a mai spus aceasta.

Carlmen Low Kar Marn a spus ca prietena ei era o persoana aventuroasa si ca ii placea foarte mult ceea ce facea. Shazana Salleh urma sa plece in orasul natal pentru a sarbatori Ramadanul cu familia ei.

Simt ca mi s-a dat o a doua sansa

Turistii care urmau sa se urce in avion si au ratat imbarcarea sunt in stare de soc. "Tremur..nu stiu ce sa fac..ma simt rau fizic", a spus o femeie cu copilul in brate la Aeroportul Schiphol din Amsterdam, care a ratat zborul. "Eram in drum spre aeroport intr-un taxi, plangeam si simt ca mi s-a dat o a doua sansa", a adaugat aceasta.

In urma prabusirii avionului Malaysia Airlines au murit 298 de persoane. Compania aeriana a stabilit ca la bord erau 154 de olandezi, 27 de australieni, 28 de malaysieni, 12 indonezieni, noua britanici, patru germani, patru belgieni, trei filipinezi si un canadian. Autoritatile incearca inca sa stabileasca nationalitatile celorlalti pasageri. Cel putin unul dintre acestia era din Hong Kong, potrivit Departamentuli de imigratie din oras.

Sursa foto: CNN

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri