O femeie din Australia a pierdut rude apropiate atat in prabusirea avionului Malaysia Airlines din martie, cat si in incidentul aviatic petrecut joi in estul Ucrainei, informeaza Sydney Morning Herald.

Fratele si cumnata lui Kaylene Mann se aflau la bordul Cursei 370 a Malaysia Airlines, disparuta in martie in zona Oceanului Indian. Se presupune ca cei doi - Rod Burrows si Mary Burrows - au murit.

Vineri, Kaylene Mann, din Australia, a aflat ca fiica sa vitrega, Maree Rizk, se afla printre cele 298 de victime ale Cursei Malaysia Airlines MH17, prabusita in estul Ucrainei, scrie Mediafax.

"Toata durerea a venit inapoi", afirma Greg Burrows, fratele lui Kaylene Mann. "Suntem cu nervii la pamant din nou", a spus el. Maree Rizk si sotul ei, Albert Rizk, din Melbourne (Australia), reveneau, via Malaysia, dintr-o vacanta de patru saptamani in Europa.

Sursa foto: Cor Pan/Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri