Un avion al companiei Malaysia Airlines s-a intors, vineri, pe aeroportul din Melbourne, unde a aterizat in siguranta la cateva minute dupa decolare din cauza unei alerte de incendiu la un motor, au anuntat Serviciile aeriene australiene, citate de Reuters, in pagina electronica.

"A fost o urgenta, o alerta de incendiu la motor in cabina. Avionul a inceput sa elimine combustibilul, s-a intors si a aterizat in siguranta", a declarat purtatoarea de cuvant a Serviciilor aeriene australiane pentru Reuters.

Presa locala a relatat ca la bordul avionului A330 care se indrepta spre Kuala Lumpur se aflau 300 de persoane. Malaysia Airlines a fost implicata in doua dezastre aeriene in 2014, cu zborul MH370 care a disparut in timp ce traversa sudul Oceanului Indian in martie si MH17 doborat in timp ce survola Ucraina, cateva luni mai tarziu, scrie Mediafax.

Incidentul ar putea submina si mai mult increderea in compania malaysiana aflata "tehnic in faliment", al carei declin incepuse insa cu mult inainte de tragicele evenimente de anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri