Politia afirma ca nu stie unde sunt "atacatorii". "Aveti grija de voi si evitati locurile publice", indeamna Politia din Munchen in acest mesaj postat pe Twitter.
Soferii de taxi au fost indemnati sa nu ia pasageri din zona Stachus, cunoscuta si Karlsplatz. Ministerul bavarez de Interne confirma trei morti in atacul de vineri seara, la un mall din Munchen, potrivit postului NTV, citat de BBC News, conform News.ro

O purtatoare de cuvant a politiei a declarat pentru The Associated Press ca fortele de ordine urmaresc un suspect sau suspecti.

"Atacatorul sau atacatorii sunt în continuare în libertate" - fie în mall, fie în jurul acestuia, a declarat pentru AP purtatoarea de cuvant Claudia Kuenzel.
Potrivit radiodifuzorului public Bayrischer Rundfunk, atacul a avut loc la restaurantul McDonald's din mallul Olympia-Einkaufszentrum, situat în partea de nord a Munchenului.

Un reporter de la postul de radio B5, Armin Fritz, declara pentru AP ca întregul sistem public de transport a fost închis, în timp ce politia cauta atacatorul sau atacatorii.

Acesta este al doilea atac comis în Germania în mai putin de o saptamana. Potrivit BBC, o înregistrare video surprinde un om care trage focuri de arma în exteriorul mallului.

În timp ce politia afirma ca ar fi vorba despre unul sau mai multi atacatori, unii martori afirma ca au vazut un barbat înarmat fugind catre o statie de metrou.
În înregistrari video cu telefonul mobil - a caror autenticitate nu a fost confirmata - apare un barbat care trage focuri de arma langa un restaurant McDonald's.

Metroul a fost închis.

Sursa foto: Checubus/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri