Un avion al companiei Emirates s-a prabusit in timpul aterizarii pe pista aeroportului Dubai

Guvernul din Dubai a anuntat ca un avion al companiei Emirates s-a prabusit pe pista aeroportului International Dubai, in timpul procedurii de aterizare, potrivit Reuters.

Conform primelor informatii nicio persoana nu a fost ranita in incident. Imaginile distribuite pe retelele de socializare arata un nor gros de fum care se ridica din zona superioara a aeronavei, care a luat foc dupa impactul cu pista, conform News.ro.

Toti pasagerii au fost evacuati la timp. Avionul companiei Emirates decolase cu doar cateva ore inainte din India. Reprezentantii aeropotului international Dubai au anuntat intarzierea decolarilor, dupa prabusirea unui avion Emirates

Reprezentantii aeroportului international Dubai au anuntat amanarea decolarii zborurilor programate, ca urmare a prabusirii unei aeronave a companiei Emirates pe pista aeroportului, in timpul procedurilor de aterizare. Avionul Emirates a luat foc dupa impactul cu pista, insa nicio persoana nu a fost ranita in incident, transmite Reuters.

Intre timp, toti pasagerii avionului prabusit au fost evacuati in siguranta, iar serviciile de urgenta au intervenit pentru a stinge incendiul. La bordul aeronavei Emirates, care decolase cu cateva ore inainte din India, erau 275 de pasageri si membri ai echipajului. Imaginile distribuite pe retelele de socializare arata avionul cuprins intr-un nor de fum negru, care se extinde pe pista.

Sursa foto: Matej Kastelic / shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri