Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 pe scara Richter s-a produs in centrul Italiei, a anuntat cotidianul italian La Repubblica. Initial, USGS estimase magnitudinea la 7,1, iar adancimea epicentrului la 108 kilometri.

Cutremurul a avut epicentul la 68 de kilometri est-sud-est de Perugia si la o adancime de 10 kilometri. Deocamdata nu exista informatii despre eventuale pagube sau victime, potrivit News.ro.

Magnitudinea cutremurului care a afectat astazi dimineata centrul Italiei a fost revizuita la 6,5 de la 7,1 cat se estimase initial, in timp ce epicentrul a fost localizat la 10 kilometri adancime, potrivit La Repubblica. Initial, USGS estimase magnitudinea la 7,1, iar adancimea epicentrului la 108 kilometri.

Deocamdata nu exista informatii despre eventuale pagube sau victime. Cutremurul a avut loc in aceasi zona in care s-au produs si seismele din 24 august si cel de miercuri. Seismul a fost resimtit in tot centrul Italiei, inclusiv la Roma, unde oamenii speriati au iesit in strada.

Cutremurul care a zguduit localitatea Amatrice acum cateva luni a avut magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter. Cutremurul initial s-a produs la ora locala 3.36 (4.46 ora Romaniei), o adancime de doar patru kilometri. US Geological Survey a anuntat ca epicentrul a fost inregistrat in apropierea localitatii italiene Norcia, situata in regiunea Umbria la doi kilometri de Accumoli si zece kilometri de Arquata del Tronto si de Amatrice.

Sursa foto: Antonio Nardelli / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri