Fortele de securitate au dat afara cu forta un pasager dintr-un avion suprarezervat, deoarece acesta a refuzat sa ii cedeze locul unui angajat al companiei United Airlines. Incidentul a fost filmat de o pasagera, care a pus imaginile pe pagina sa de Facebook.

Un medic a fost dat afara cu forta dintr-un avion suprarezervat al Unites Airlines, potrivit News.ro. Pasagera Audra D. Bridges a postat un video cu momentul dramatic, care a fost vazut de peste 16.500.000 de internauti, pe Facebook.

United a suprarezervat si voia ca patru pasageri sa renunte in mod voluntar la locurile lor pentru angajatii care urmau sa munceasca urmatoarea zi. Nimeni nu s-a oferit voluntar, asa ca United a decis sa aleaga pentru noi. Au ales un medic de origine asiatica si pe sotia sa. Insa, medicul trebuia sa munceasca a doua zi la spital si a refuzat sa fie voluntar”, a declarat pasagerul Jayse Anspach.

Ulterior, fortele de securitate au intrat in avionul pregatit de decolare pentru a-l scoate fortat pe medic si l-au tarat in fata a sute de pasageri imbarcati in aeronava United Ailines.

Dupa zece minute, angajatii companiei i-au permis medicului sa se reintoarca in avion, iar acesta a fost surprins cu fata acoperita de sange.

Citeste si:
Continental si United Airlines formeaza cel mai mare operator...
Continental si United...

”Trebuie sa ajung acasa”, scanda pasagerul indepartat in mod violent din avionul United.

Departamentul de Aviatie din Chicago a anuntat ca un ofiter de securitate implicat in acest incident a fost deja suspendat, iar asemenea actiuni nu sunt acceptate de catre conducerea aeroportului. De asemenea, reprezentantii departamentului au anuntat ca vor lansa o investigatie, intrucat asemenea incidente nu sunt in conformitate cu standardele de operare de pe aeroportul Chicago.

Va rog sa distribuiti acest videoclip. Suntem in acest avion, iar United a suprarezervat zborul. Ei au selectat la intamplare oameni pentru a fi scosi, tocmai ca angajatii companiei sa aiba locuri. Acest barbat este un medici si trebuie sa fie dimineata la spital. Nu a vrut sa se dea jos. Suntem cu totii socati si extrem de dezgustati

Pasagera Audra D. Bridges

Citeste si:
Lista companiilor aeriene care trebuie sa-si reduca emisiile de CO2...
Lista companiilor aeriene...

United Airlines a confirmat suprarezervarea zborului 3411 de la Chicago spre Louisville.

Sursa foto: Dreamstime.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Probleme in avion? Ce face o agentie din Romania dupa cazul din SUA