Un incendiu de mici dimensiuni a izbucnit luni intr-un hotel din Dubai, ceea ce a dus la evacuarea turistilor si angajatilor. Acesta este al treilea incendiu care afecteaza centrul turistic si comercial al Emiratelor Arabe Unite in mai putin de o saptamana, relateaza Reuters.

Mai multe masini de pompieri si o ambulanta au fost trimise de la hotelul Movenpick, din apropiere de cartierul Marina, in timp ce numeroase persoane s-au strans in fata.

Imagini video publicate pe retelele de socializare arata fum gros la unul dintre etajele hotelului, scrie News.ro.

Conducerea Movenpick a anuntat pe Twitter ca incendiul a fost controlat rapid si ca „oaspetii si angajatii au fost evacuati in siguranta”.

Oamenii s-au putut intoarce repede in cladire, iar nimeni nu a fost ranit.

Un incendiu a cuprins vineri Torch Tower, de 86 de etaje, situat in apropiere. A fost a adoua oara in doi ani si jumatate cand acest imobil, inalt de 335 de metri, a fost devastat de flacari.

Torch Tower, situat in cartierul popular de pe faleza, a fost afectat de un incendiu in februarie 2015.

Duminica, un alt incendiu a izbucnit in alt zgarie-nori, in portul turistic Dubai, Tiger Tower.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri