Autoritatile au stins rapid incendiul de duminica de la Tiger Tower si au anuntat ca nu s-au inregistrat raniti. Insa incendiul a provocat nemultumiri dupa cel de vineri de la Torch Tower, care se afla la doar o strada departare de locul celui de duminica. Incendiul a pornit de la niste haine lasate in balcon la etajul 53, a declarat capitanul Amer Abdulwahab al-Qahtani din cadrul Apararii Civile de la Dubai, scrie News.ro.

Anchetatorii cred ca o tigara care nu a fost bine stinsa sau temperaturile ridicate, care au tins 43 de grade Ccelsius, au declansat focul.al-Qahtani. Pompierii au stins incendiul rapid, a precizat al-Qahtani. Biroul de presa al Dubaiului, o agentie guvernamentala, a anuntat ca incendiul nu s-a soldat cu raniti.

Un incendiu a cuprins vineri Torch Tower, de 86 de etaje, situat in apropiere. A fost a adoua oara in doi ani si jumatate cand acest imobil, inalt de 335 de metri, a fost devastat de flacari. Torch Tower, situat in cartierul popular de pe faleza, a fost afectat de un incendiu in februarie 2015. Niciunul dintre aceste incendii nu s-au soldat cu un numar important de victime.

Sursa foto: Shutterstock / By telesniuk