Zece persoane si-au pierdut viata si alte zece au fost ranite vineri in atacul armat la un liceu din orasul Santa Fe, in Texas, a informat guvernatorul acestui stat, Greg Abbott, scrie AFP.

"Cu tristete pot confirma ca zece persoane au fost ucise si zece au fost ranite", a declarat Greg Abbott intr-o conferinta de presa. Atacatorul, un elev al liceului, a lasat explozivi intr-un imobil si o masina, a mai facut cunoscut guvernatorul, conform Agerpres.ro.



"Unul dintre motivele pentru care suntem preocupati de explozivi este ca am detectat diferite tipuri", a explicat el, insistand asupra unui cocteil Molotov.

Greg Abbott a explicat ca armele utilizate au fost o pusca si un revolver.

"Potrivit informatiilor mele, atacatorul a luat cele doua arme de la tatal sau (...). Tatal sau detinea legal aceste arme. Nu stiu daca tatal era la curent cu faptul ca fiul sau i-a luat armele", a detaliat guvernatorul.

Presedintele Donald Trump a reactionat la aflarea vestilor legate de atacul armat printr-un mesaj pe Twitter: "Focuri de arma intr-o scoala din Texas. Primele informatii arata ca ne putem astepta la vesti proaste",

Sursa foto: Andrew Cline / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri