Presedintele Donald Trump si-a anuntat marti, intr-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intentia de a-l nominaliza ca ambasador extraordinar si plenipotentiar al Statelor Unite ale Americii in Romania pe Adrian Zuckerman, din New Jersey, scrie Agerpres.

Potrivit comunicatului citat, Zuckerman a emigrat in Statele Unite din Romania la varsta de 10 ani si vorbeste fluent romana.

Este un avocat admis in baroul din New York in 1994 si partener in firma internationala de avocatura Seyfarth Shaw LLP. Anterior, Adrian Zuckerman a fost unul dintre coordonatorii pentru servicii nationale imobiliare si pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai inainte coordonator pentru proprietati imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea, el a ocupat functia de presedinte al unui juriu de selectie judiciara al unei instante civile si de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Activ in ce priveste initiativele filantropice si educationale, Adrian Zuckerman este membru al consiliului Kids Corp si face parte din consiliul absolventilor New York Law School (Facultatea de Drept din New York). Are diploma preuniversitara de la Massachusetts Institute of Technology si a obtinut diploma in drept la New York Law School.

Citeste si:
Doua rachete au lovit Zona Verde din Bagdad, unde se afla ambasada SUA
Doua rachete au lovit Zona...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
COVID-19 | Țara care oferă 1.000 de euro pe lună artiștilor independenți
Setari Cookie-uri