Un cutremur cu magnitudinea preliminara 6 a fost inregistrat miercuri la nord-vest de insula Creta din Grecia, au anuntat Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC) si Institutul de Geofizica al Statelor Unite (USGS), citate de Reuters.

Potrivit EMSC, seismul a fost inregistrat la o adancime de 56 de kilometri, intre insulele Creta si Kythira, scrie Agerpres.

Nu au fost raportate victime sau pagube materiale imediate. Cladirile, inclusiv universitatile si scolile, au fost evacuate ca masura de precautie dupa cutremurul din aceasta dimineata.

"A fost un cutremur major, intreaga insula s-a miscat, dar, din fericire, pana in prezent nu au fost raportate niciun fel de daune", a declarat Stavros Arnaoutakis, guvernatorul regional, la televiziunea de stat.

Marti, un cutremur puternic produs in Albania, cel mai violent consemnat in ultimele decenii in aceasta tara, a lasat in urma 22 de morti, potrivit unui bilant provizoriu anuntat in cursul serii de ministerul albanez al Apararii

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri