Presedintele american Donald Trump este considerat de germani mai periculos decat omologii sai rus Vladimir Putin, nord-coreean Kim Jong Un si chinez Xi Jinping, dar si decat liderul suprem iranian Ali Khamenei, indica un sondaj de opinie realizat de YouGov, citat de catre DPA si preluat de Agerpres.

Sondajul, realizat pe un esantion de 2.024 de persoane in perioada 16-18 decembrie, arata ca in opinia a 41% dintre germani Trump reprezinta cea mai mare amenintare dintre cei cinci lideri mentionati. O proportie de 17% dintre germani au optat pentru Kim, cate 8% pentru Putin si Khamenei, iar Xi este considerat cel mai mic pericol (7%).

In urma cu un an, sondajul similar realizat de YouGov arata ca 48% dintre germani il considerau pe Donald Trump mai periculos decat Vladimir Putin si Kim Jong Un.

Un alt sondaj, realizat de institutul Kantar pentru grupul media Funke, releva ca 57% dintre germani au incredere in presedintele francez Emmanuel Macron si doar 53% in cancelarul german Angela Merkel.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri