Hartii de notificare cu titlul "Happy Brexit Day" care ii informau pe locatari ca "nu toleram" oamenii care vorbesc alte limbi decat engleza au fost afisate intr-un bloc al municipalitatii din Norwich, scrie Agerpres.

Un locatar din Winchester Tower din Norwich a vazut prima data afisul vineri, la ora 06:00 GMT. Barbatul, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, a sesizat existenta acestor hartii, care fusesera afisate la fiecare etaj, la politie. "Este incredibil ca cineva poate gandi asa", a spus el.

Regatul Unit a parasit oficial Uniunea Europena vineri, la ora 23.00 GMT, dupa 47 de ani de apartenenta, si la peste trei ani dupa votul in favoarea Brexit-ului.

"In cele din urma ne-am luat tara inapoi... nu toleram oamenii care vorbesc alte limbi decat engleza in apartamente", mentioneaza textul afisului. "Suntem din nou propriii nostri stapani" si "Engleza reginei este limba vorbita aici", mai mentioneaza hartia afisata.

Locatarul spune ca a descoperit afisul prima data cand a iesit din apartamentul sau vineri dimineata, iar cand s-a intors la etajul sau a descoperit un nou afis.

El l-a anuntat pe administrator, care a inlaturat toate afisele, si un consilier local. Administratorul i-a spus ca hartiile au fost lipite pe toate usile de incendiu de pe cele 15 etaje ale blocului aflat in proprietatea consiliului local din Norwich si destinat unor chiriasi cu varsta de peste 55 de ani.

Consilierul local Emma Corlett i-a recomandat locatarului sa faca sesizare pentru o infractiune de instigare la ura si a contat politia din cartier. "Este un bloc cu adevarat linistit cu un simt dezvoltat al comunitatii si multi oameni traiesc aici de mult timp", a declarat ea.

Sursa foto: Twitter | The Guardian

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri