Marea Britanie va avea un nou sistem pentru cei care vor sa emigreze. Decizia a fost luata de membrii noului cabinet. Noul sistem de imigratie britanic se va baza pe puncte si va intra in vigoare din ianuarie 2021, scrie Digi24.

"Numai despre cei care vor sa emigreze, pentru cei stabiliti sistemul nostru face un progres enorm, avem 500.000 de romani inregistrati. Pentru cei care vor sa viziteze Marea Britanie sistemul va ramane la fel, puteti sa stati pana la 3 luni daca sunteti vizitatori sau pe baza de afaceri.

Sistemul de baza va fi asemanator cu cel din Australia, dar inca nu stim cum va functiona. Tinta noastra este sa avem un sistem deschis catre toata lumea si care va functiona pe baza obiectivelor si pe baza de puncte. Daca nu aveti destule puncte, probabil nu puteti sa va mutati in Marea Britanie”, a declarat Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la București.

Sursa foto: Image by Adam Derewecki from Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri