Problemele de la granița alpină a Italiei cu Elveția au fost rezolvate de un restaurant care servește tradiționalele paste italienești.

Guide del Cervino este localul aflat între Munții Alpi, care unește cele două țări. Încălzirea globală a dus la topirea zăpezii și totodată, la modificarea granițelor dintre state. Prin urmare, așa cum au declarat autoritățile elvețiene, au pus o farfurie de paste la graniță, potrivit Wall-Street Journal.

Construit în 1984, Guide del Cervino, se află la cea mai mare înălțime din zona respectivă. În plus, poziția sa este favorabilă peisajului alpin, restaurantul fiind amplasat la câțiva pași de Platoul Rosa. De asemenea, restaurantul este deschis non-stop.

Managerul localului este Lucio Trucco, care a avut grijă să îmbine gustările italienești cu bucătăria elevețiană. În plus, acesta se bazează și pe colecția de vinuri, cu origini internaționale, de care dispune în restaurant.

Wall-Street.ro recomandă și: Investigație: România, locul unde mafia italiană arde gunoaiele.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri