Statele Unite au depăşit pragul de 10.000 de cazuri de Covid-19 dintre care 154 de decese, conform Universităţii John Hopkins. La nivel mondial, se înregistrează peste 240.000 de cazuri de îmbolnăvire şi aproape 10.000 de decese.

Statele Unite reprezintă a şasea ţară din lume cu cazuri confirmate, după China, Italia, Iran, Spania şi Germania, urmate de Franţa şi Coreea de Sud.

Autorităţile americane sanitare au anunţat că se aşteaptă ca numărul de cazuri din Statele Unite, care acum depăşeşte 10.700, să crească în zilele care vin, pe măsură ce se fac testări.

După ce s-a răspândit pe coasta de vest a Statelor Unite, în special în statul Washington, care are în continuare cel mai mare număr de decese, statul New York a înregistrat cel mai mare număr de cazuri confirmate (peste 4.000).

Rezerva Federală şi Tezaurul SUA au anunţat zilele trecute noi măsuri excepţionale pentru creşterea lichidităţii pieţelor financiare, în valoare de peste 500 de miliarde de dolari, în contextul tensiunilor generate de rapida expansiune a coronavirusului, relatează agenţia EFE.

Citeste si:
Încă o cunoscută cofetărie se gândește să renunțe la produsele mai...
Tendința cofetăriilor în...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Mii de manifestanţi la Hong Kong împotriva legii chineze privind securitatea
Setari Cookie-uri