Italia a raportat, joi seara, aproape 4.492 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, în creștere față de miercuri, după patru zile de scăderi, scrie G4Media.ro.

Încă 662 de oameni au murit în ultima zi, iar 999 s-au vindecat. Numărul total al persoanelor infectate la acest moment a ajuns la 62.013.

Tendința de descreștere a numărului persoanelor depistat pozitiv într-o zi se oprește. Dacă a fost în declin timp de 4 zile la rând, joi a crescut din nou: 4492 cazuri noi astăzi (3.492 ieri), din totalul de 62.013 infectați. În ultimele 24 de ore, 662 de persoane au murit (683 ieri), ceea ce a dus numărul total al deceselor la 8165.

Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 10.361 de persoane. Numărul total de persoane care au contractat virusul în Italia este de 80.539.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri