Un bebeluş de şase săptămâni a murit în statul american Connecticut din cauza complicaţiilor legate de COVID-19, una dintre cele mai tinere victime ale acestei boli, a anunţat miercuri guvernatorul Ned Lamont, informează EFE.

"Astăzi (miercuri - n.r.), cu adâncă tristeţe, putem confirma primul deces pediatric în Connecticut având legătură cu #COVID19. Un nou-născut de şase săptămâni din regiunea Hartford a fost transportat la spital fără semne vitale la sfârşitul săptămânii trecute şi nu a mai putut fi salvat", a informat guvernatorul din Connecticut pe contul său de Twitter.

Lamont a explicat, în mai multe postări, că testele au confirmat că bebeluşul avea COVID-19, potrivit Agerpres.

Guvernatorul statului Connecticut a reamintit că noul coronavirus este un virus care "îi atacă fără milă pe cei mai fragili" şi a insistat pe importanţa autoizolării şi a limitării contactului cu alte persoane.

SUA au depăşit miercuri pragul de 200.000 de cazuri de contagiere cu coronavirus, statul Connecticut ocupând poziţia a 13-lea la nivelul teritoriului american în ceea ce priveşte contagierile, cu 3.557 de cazuri şi 85 de decese.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri