Numărul cazurilor de coronavirus raportate de Rusia a crescut marţi cu 1.154, al doilea record în tot atâtea zile în această ţară, care a introdus măsuri de izolare în cea mai mare parte a teritoriului său, relatează dpa.

Rusia a raportat un total de aproape 7.500 de cazuri şi cel puţin 58 de decese, conform datelor oficiale.

Alte circa 185.000 de persoane sunt sub observaţie medicală în ţară sub suspiciunea că ar fi contractat noul coronavirus, a precizat într-un comunicat un serviciu federal de monitorizare a sănătăţii.

Circa 800.000 de teste pentru noul coronavirus au fost efectuate în Rusia, se mai arată în comunicat.

Epidemia, care a afectat în special cel mai mare oraş şi capitala, Moscova, a fost raportată în regiuni de pe întreg teritoriul ţării.

Majoritatea regiunilor din Rusia au urmat exemplul Moscovei de a impune măsuri de izolare, locuitorii fiind sfătuiţi să iasă din casă numai atunci când este absolut necesar.

Preşedintele rus Vladimir Putin lucrează din izolare, a anunţat săptămâna trecută purtătorul său de cuvânt, după ce un medic cu care şeful statului a dat mâna recent a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri