Muntenegru a devenit oficial prima țară din Europa care nu mai înregistrează niciun pacient infectat cu noul coronavirus (COVID-19).

Dupa 68 de zile de la apariția primului caz, Muntenegru nu mai are astăzi, oficial, nici măcar un singur caz de COVID-19, potrivit unui anuț al Institutului de Sănătate Publică, citat de publicația locală Cdm.me.

Acest lucru înseamnă că Muntenegru a devenit prima țară europeană care a „câștigat războiul” împotriva COVID-19. Primul caz de coronavirus a fost descoperit pe 17 martie în această țară.

În prezent, în Muntenegru nu există cazuri active de infecție cu noul coronavirus.

Până la această data, în statul balcanic au fost înregistrate în mod oficial 324 de cazuri de infecție cu coronavirus, dintre care 181 bărbați și 143 femei. Numărul de persoane vindecate este de 315. Nouă persoane au murit în urma coronavirusului. Toți cei decedați erau bărbați.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri