Studenții din Statele Unite organizau petreceri pentru a răspândi Covid-19. Primul infectat primea bani

Studenții din Tuscaloosa, Alabama, Statele Unite, care erau diagnosticați cu Covid-19, participau la petreceri în oraș și în împrejurimi, unde se strângeau bani, iar persoana care se infecta prima cu noul Coronavirus câștiga suma.

Studenții organizau „petrecerile Covid” ca pe un joc, pentru a se infecta intenționat cu virusul care a ucis peste 127.000 de persoane în Statele Unite. Organizatorii petrecerilor invitau, în mod intenționat, persoane infectate cu noul virus, a subliniat Sonya McKinstry, un consilier al orașului, citat de abcnews.go.com.

„Strângeau bani și încercau să se infecteze. Persoana care se infecta prima câștiga suma de bani. Nu are sens. Făceau acest lucru în mod intenționat”, a declarat McKinstry.

Pompierul șef din Tuscaloosa a declarat că la început a crezut că este doar un zvon, dar doctorii și autoritățile au confirmat tot ce se petrecea.

Tuscaloosa este al șaptelea oraș ca mărime din Alabama și găzduiește Universitatea din Alabama și alte câteva colegii.

Citeste si:
Pandemia a adus familiștii și corporatiștii în vacanță în Delta...
Pandemia a adus familiștii și...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

La nivel global au fost raportate peste 10,5 milioane de cazuri și peste 500.000 de decese. Până acum, în Statele Unite au fost confirmate peste 2,6 milioane de cazuri de infecție cu noul Coronavirus.

Sursa foto: Jacob Bentzinger | Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri