După șase luni de carantină, China va redeschide cinematografele cu măsuri anti-COVID stricte. În sălile de cinema se va purta masca de protecție și se va respecta distanțarea fizică de cel puțin un metru, scrie Digi24.

Administraţia Chineză de Film a decis că se vor redeschide cinematografele din zonele care nu sunt atât de afectate de coronavirus şi care indică un grad scăzut de risc. Dar, având în vedere că aproape toată ţara prezintă un grad scăzut de risc, va fi, probabil, o redeschidere a cinematografelor la nivel naţional.

Reguli de intrare în cinematografe

Autoritățile au impus reguli stricte pentru oprirea răspândirii coronavirusului și reluarea activităților cât mai aproape de "normal".

  • Capacitatea unei săli va fi limitată la 30% din total, iar numărul de filme rulate va scădea la jumătate din volumul anterior.
  • În sălile de cinema nu se vor mai servi băuturi și mâncare, iar atât clienții cât și angajații.
  • La intrarea în cinematograf, cetățenilor li se va lua temperatura, iar în săli aceștia trebuie să respecte distanțarea fizică.
  • Biletele vor putea fi cumpărate doar online.

China, prima ţară afectată de noul coronavirus la sfârşitul lui 2019, a reuşit între timp să reducă în mod considerabil contagiunea, care ajunsese în ultimele săptămâni la câteva cazuri noi în fiecare zi.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri