Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a dispus marţi izolarea celui mai mare oraş al ţării, Auckland, după apariţia a patru cazuri de Covid-19 în contextul în care nu a fost înregistrat niciun caz de infecţie în comunitate de 102 zile, potrivit AFP.

"După 102 zile, avem primele cazuri de Covid-19 înregistrate în afara plasării în izolare şi a carantinei gestionate, în contextul în care toţi am muncit incredibil de dur pentru a împiedica acest scenariu. Am planificat şi am pregătit acest scenariu", a declarat ea, potrivit News.ro.

Conform premierului ar fi vorba de membrii unei familii din Auckland, dar sunt verificate mai multe locuri pe unde aceştia au trecut. Deocamdată, autorităţile nu ştiu cum s-au îmbolnăvit aceste persoane.

Rezidenţilor din Auckland li s-a comunicat să stea acasă începând de miercuri iar şcolile rămân închise timp de trei zile.

Noua Zeelandă are 1.569 de cazuri confirmate şi suspecte de Covid-19 şi 22 de decese asociate coronavirusului.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri