Apple se pregătește să înceapă fabricarea noilor telefoane iPhone 5G, scrie Business Insider, care citează Nikkei Asian Review.

Apple va începe producția la jumătatea acestei luni, iar până la finalul lui septembrie și în octombrie producția noilor telefoane 5G va deveni de masă.

Apple nu a anunțat încă dacă anul acesta va organiza obișnuitul eveniment de prezentare din septembrie, însă în piață există zvonuri despre lansarea iPhone 12 5G.

Surse apropiate Apple susțin că gigantul american nu va reuși, probabil, să atingă țintele estimate de producție pentru 2020, producția urmând să fie cu 6-7 milioane de unități mai mică. Apple comandase componente pentru 80 de milioane de unități.

Apple intenţionează să lanseze în octombrie patru noi modele de iPhone, precum şi o nouă tabletă iPad Air, care va avea un ecran similar cu cel al iPad Pro-like, două noi versiuni ale ceasului Apple Watch şi primele căşti care nu vor purta marca Beats.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri