Donald Trump, alături de soția sa Melania au fost confirmați vineri cu coronavirus, în urma anunțului lansat de Președinte pe pagina sa de Facebook. Liderul de la Casa Albă a fost transportat la un spital militar unde a fost tratat cu Remdesivir, un medicament care este administrat persoanelor care se află într-o stare mai avansată a bolii.

Declarațiile medicilor persoanali ai lui Donald Trump:

„Mulțumim pentru susținerea pe care ați arătat-o familiei prezidențiale, mulțumim pentru eforturile medicale depuse. Președintele se simte foarte bine (...) Așa cum s-a anunțat ieri, am decis să îl aducem pe președinte aici pentru a-l monitoriza. Au trecut 72 de ore de la monitorizare. În acest moment suntem foarte mulțumiți de progresele obținute. A avut puțina febră, oboseală, dar acestea se reduc. Președintele nu este pe oxigen, se poate mișca, se poate plimba, este într-o stare foarte bună, chiar ne-a zis că este în stare chiar să plece din spital pe propriile picioare (...)

Nu vreau să înaintez o perioada în care se va vindeca, este greu să putem spune unde se află pe acest traseu al infectării, va mai trebui să mai stea internat. În acest moment toți indicatorii arată că nu are nevoie de oxigen.

Președintele primește toate îngrijirile necesare, îi monitorizăm starea de sănătate, pentru moment nu sunt motive de îngrijorare”.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri