Starea lui Donald Trump continuă să se îmbunătățească deși simptomele specifice ale COVID-19 au fost resimțite puternic de Președinte, a declarat Dr. Sean Conley, într-o nouă conferință de presă organizată în fața Walter Reed National Military Medical Center, locul în care este tratat Trump.

Tot astăzi, medicii au recunoscut că la un moment dat, în cursul zilei de vineri, starea de sănătate a lui Donald Trump a fost mai gravă decât au comunicat inițial, scrie AP.

Dr. Conley a declarat că președintele a avut „febră mare” și un nivel de oxigen din sânge sub 94% vineri, înainte de a fi internat în spital. Stare președintelui a continuat să se îmbunătățească, a mai transmis oficialul guvernamental.

Medicii liderului de la Casa Albă susțin că președintele ar putea fi externat chiar mâine, în contextul în care starea sa nu se va agrava.

Reamintim că Donald Trump, alături de soția sa Melania au fost confirmați vineri cu coronavirus, în urma anunțului lansat de Președinte pe pagina sa de Facebook. Liderul de la Casa Albă a fost transportat la un spital militar unde a fost tratat cu Remdesivir, un medicament care este administrat persoanelor care se află într-o stare mai avansată a bolii.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri