Facebook a șters postarea lui Trump în care compara COVID-19 cu gripa

Preşedintele SUA, Donald Trump, a comparat epidemia de coronavirus cu cea de gripă sezonieră, dar mesajul postat pe Twitter a fost etichetat cu avertisment, informează Digi24.

"Vine sezonul de gripă! Mulţi oameni, în fiecare an, uneori peste 100.000 şi în pofida vaccinării, mor de gripă. Închidem ţara pentru asta? Nu, am învăţat să trăim cu ea, la fel cum învăţăm să trăim cu COVID, care pentru multe categorii este mult mai puţin letal", a transmis Donald Trump prin Twitter.

Preşedintele SUA a fost externat pe 5 octombrie, seara, dar continuă la Casa Albă tratamentul anticoronavirus.

Platforma de microblogging Twitter a ataşat o etichetă de avertizare mesajului postat de Donald Trump, semnalând că poate conţine informaţii eronate.

Citeste si:
NATO se desparte de era Trump și îl așteaptă pe Joe Biden
NATO se desparte de era Trump...

Potrivit CNN, reţeaua de socializare online Facebook a eliminat un mesaj similar al lui Donald Trump în urmă cu câteva ore.

În sezonul 2019-2020, aproximativ 22.000 de persoane au murit de gripă în Statele Unite, potrivit datelor Centrului american pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor. În prezent, Statele Unite au cele mai multe cazuri de coronavirus din lume, peste 7,4 milioane. Numărul deceselor a depăşit 210.000 în SUA, potrivit bilanţului Universităţii Johns Hopkins.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri