Numărul de noi cazuri de infectare cu Covid-19 în ultimele 24 de ore a depășit pragul de 30.000 în Franța, pentru prima oară de la lansarea testelor pe scară mare, potrivit cifrelor oficiale publicate joi și citate de AFP, scrie Hotnews.ro.

Numărul cazurilor confirmate se ridică la 30.621. În ultimele 24 de ore, au decedat 88 de persoane, ceea ce ridică bilanțul total la 33.125 de la începutul epidemiei.

Rata de pozitivitate (proporția persoanelor pozitive în ansamblul persoanelor testate) cunoaște o creștere continuă, la 12.6% (12.2% miercuri).

De mai multe zile crește în mod continuu numărul persoanelor internate la terapie intensivă: 171 luni, 226 marți, 193 miercuri și 219 joi. Acest indicator este unui dintre cele mai urmărite de autorități, care se tem de sufocarea serviciilor de urgență și terapie intensivă.

Sursa foto: Tommy Larey / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri