Elon Musk s-a testat de COVID de patru ori în aceeași zi

Elon Musk s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatele primite au fost contradictorii. Directorul executiv al Tesla a făcut patru teste Covid în aceeași zi, două dintre ele fiind pozitive, respectiv două negative, scrie Digi24.

Elon Musk și-a manifestat nedumerirea cu privire la acest aspect și spune că a avut simptomele "unei răceli obișnuite".

"Se întâmplă ceva extrem de dubios. Am fost testat pentru COVID de patru ori astăzi. Două teste au ieşit negative, două au fost pozitive. Acelaşi dispozitiv, acelaşi test, aceeaşi asistentă medicală. Teste rapide atigen de la BD", a scris Musk pe Twitter, posibil cu referire la testele rapide de antigen de la compania Becton, Dickinson and Co.

CEO-ul Tesla a precizat că a făcut de asemenea teste de reacţie de polimerizare în lanţ (PCR) de la laboratoare diferite, iar rezultatele le va primi în aproximativ 24 de ore.

Întrebat de un utilizator Twitter dacă prezintă simptome, Musk a răspuns că a avut simptomele unei "răceli obişnuite", adăugând că nu a observat "nimic neobişnuit până acum".

Citeste si:
RECORD: SpaceX a trimis cei mai mulți sateliți în spațiu cu o...
RECORD MONDIAL: SpaceX a...

Compania Becton Dickinson a anunţat în septembrie că investighează rapoarte din centre de îngrijire pentru persoane vârstnice din Statele Unite conform cărora echipamentul de testare rapidă pentru coronavirus producea rezultate fals-pozitive.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri