Vijai Sardesai, liderul partidului Goa Forward din India, vine cu o promisiune electorală care pentru mulți ar părea ieșită din comun, respectiv o oră de somn obligatorie între orele 13:00 și 16:00, în cazul în care va câștiga alegerile din 2021.

Politicianul își dorește o astfel de măsură deoarece indienii care au venit în statul Goa pentru a-și deschide magazine și alte tipuri de afaceri nu respectă siesta reprezentantivă zonei, conform theguardian.com.

”Siesta este parte din susegad, iar susegad este identitatea Goa. Pentru că cei din afara comunității încalcă ritualul, vreau ca să devină lege. Pentru noi, cei din Goa, este importantă calitatea vieții, nu cantitatea de bani pe care o avem”, precizează Sardesai.

În susținerea inițiativei sale, liderul partidului indian, vorbește și despre studii medicale care demonstrează faptul că ora de somn pe care o propune contribuie la creșterea productivității, îmbunătățirea memoriei și reduce riscul de atac de cord.

Sursa foto: ALPA PROD / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri